СТАТТІ

  Статті Особливості стаціонарних бетононасосів

Особливості стаціонарних бетононасосів

Особливості стаціонарних бетононасосів
Цей тип спецтехніки має вигляд причепа, пересування якого забезпечує спеціальний тягач. Його основними перевагами вважається висока продуктивність та потужність. Установка може подавати бетонний розчин на відстань 200-500 м-коду (все залежить від типу подачі: горизонталь або вертикаль). Тому машини досить потрібні при будівництві багатоповерхівок і висотних споруд.


Стаціонарні бетононасоси працюють за простою схемою. Устаткування встановлюється на будмайданчику недалеко від будівлі. Далі конструюється бетоновод необхідної довжини. Для цього використовують особливі елементи. Наприкінці бетоновода міститься розподільна стріла. Потім у процесі будівельних робіт поступово додаються елементи збільшення довжини бетоновода (зазвичай це робиться після завершення будівництва кожного поверху).

Оренда стаціонарного бетононасосу трохи нижча, ніж мобільної установки. Обладнання цього типу використовується для будівель висотою понад 50 метрів. Це незаперечна вигода техніки. Оскільки зараз сучасне будівництво потребує підйому бетонного розчину на висоту до 200 м-коду.
Оренда бетононасосу - це вигідно, доступно і відкриває великі можливості для швидкого будівництва різних споруд.

Оренда автобетононасосу.
( Ви можете вибрати потрібний бетононасос і натисніть ЗАМОВИТИ )


ЗАЛИШИЛИСЬ ПИТАННЯ?

Заповніть форму та надішліть нам запит на дзвінок. Ми передзвонимо Вам та проконсультуємо.

Повернутись до списку